Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Яна Маринова се излага в Гласът на България

отпечатай новината

22.04.2013 13:15 | Видян 3568 пъти

Яна Маринова се излага в Гласът на България

Яна Маринова отнесе куп критики като водеща на музикалното риалити Гласът на България. Звездата от Стъклен дом и Фамилията показа, че колкото и добра да е като актриса, като водеща изобщо не се справя. Зрителите всекидневно заливат социалните мрежи с критики към актрисата. „Да си ходи, въобще не става за водеща“, коментират потребители в мрежата, научи Супер 19'.

Още със старта на предаването Яна правеше грешка след грешка. Актрисата забравяше репликите си, задаваше глупави въпроси на журито и участниците, а също така преднамерено пропускаше да попита за мнението на журиращите изпълнители. В крайна сметка това й спечели доста негативи от страна на зрителите. „Яна Маринова е много лош избор за водеща, никакво чувство за хумор, много дървена и изкуствена, това е непрофесионално, Не спря да прави гафове цяла вечер, пишат други и твърдят, че актрисата се е държала изключително непрофесионално на сцената. Като цяло очакванията на зрителите бяха, че Яна ще бъде на ниво, но актрисата сякаш изпадна в сценична треска. „Държи се като ученичка, сякаш никога не е била пред камерите“, пишат разочаровани зрители.

Феновете на музикалното риалити, които буквално заляха социалната мрежа с критики към гафовете й, споделят, че по-добре да я гледат само в тв сериалите, от колкото в ролята й на водеща.
Паметливи клюкари от филмовите среди припомнят, че Яна мечтае да стане актриса, но заради родителите си завършва икономика. Само че взема уроци по актьорство и танци, тренира кикбокс и езда. Пробва се  като водеща в тв шоута. Снима се в 9 чуждестранни кинопродукции като каскадьорка.

„Правя нещо, което ми е вродено, и затова ми плащат. За четири дена тичане например взех толкова, колкото за две години в телевизията”, откровена е  красавицата. Но на снимачната площадка също показва буйния си нрав. Вместо да дублира главната героиня във филм на Крисчън Слейтър, се сбила с нея. Когато Яна получава роля в тв сериал Хотел България, временно кротва. Но през 2008 г. напуска шоуто Сървайвър със закана към една от участичките, че ако я срещне на улицата, ще я наперадши. „ Била съм се по улиците много пъти. Един таксиджия ми насини носа, ама си го заслужих. Първа го ударих!”, признава актрисата.

Вторият брак на Яна Маринова е с Тихомир Винчев. За нея Тишо е голям мъжкар, двамата се венчават в първия снимачен ден на Стъклен дом. Детето си от предишния брак Яна оставя изцяло на грижите на баща му. Обвиненията, че е лоша майка, нарича бели кахъри и е доволна, че синът й не е бил стресиран от раздялата:  Яна се смята дори за страхотна майка, но само на едно дете. С Тишо не планирали да имат свое. Сега тя гради имидж на истинска дама. Заради новата си роля във Фамилията спортува по-умерено, за да замаже плочките си.

“Най-добре се чувствам на театралната сцена, където изливам цялата си чувствителност и се отпускам”, заяви Яна Маринова по повод участието й в премиерния спектакъл Престъпления на сърцето.  В него с колежката й Деси Бакърджиева са отново сестри, както в сериала Фамилията.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !