Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Кейт Мидълтън се мести при родителите си

отпечатай новината

23.04.2013 09:30 | Видян 2306 пъти

Кейт Мидълтън се мести при родителите си

Херцогинята на Кеймбридж Катрин, или казано популярно – Кейт Мидълтън, не иска бавачка за наследника на британския трон! Кейт иска да има около себе си близки хора през първите месеци от живота на бебето.

Кейт е убедена, че няма бавачка на света, която по-добре от нея да се грижи за бъдещото бебе. В грижите тя ще разчита на майка си Керъл Мидълтън, научи kliki.bg.
Изненадващо съпругата на принц Уилям е обявила, че иска да прекара първите месеци от съвместния си живот с бебето в дома на родителите си. Фамилия Мидълтън вече подрежда детска стая в тузарския си дом за 4 милиона паунда в трафство Бъркшир.

Раждането приближава, но Кейт е неуморна. Озадачаващото намерение на Кейт Мидълтън си има своята логика: Уилям много скоро ще се върне към редовната си служба на пилот и ще може да вижда съпругата си много рядко. За да има около себе си постоянно близки хора, Кейт предпочита временно да се премести при родителите си.

Семейство Мидълтън вече обзавеждат стая за внучето си.
"Не, Кейт и Уилям не са се скарали", коментират близки до двойката. "Това е едно практично решение!"  В общественото пространство обаче се промъкват коментари, че Уилям прави твърде много отстъпки от кралския протокол и че постепенно се превръща в Мидълтън, вместо да си остане непоколебим Уиндзър.

Бебето също ще е Мидълтън, ехидничат форумите. Завистливци не пропускат да отбележат, че Кейт се отказва от бавачката лицемерно.- лесно е да направиш подобен жест, когато имаш на разположение 30-тина души персонал от рода на готвачка, перачка, камериерки и т.н.

Кейт впрочем е неуморна в изпълнението на протоколните си задължения и независимо, че до раждането й остават малко повече от два месеца, продължава срещите си с различни хора. Наскоро тя посети мероприятие на британските скаути в Уиндзърския замък и за пореден път впечатли всички с елегантната си визия. Съпругата на Уилям продължава да носи високи токчета въпреки лекарските препоръки и твърдо води в списъка на десетте най-стилни бременни знаменитости.

Снимка: Facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !