Да превърнеш пустинята в оазис, без...

Полуостров Синай е неприветливо място, на което може да...

Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Меги плаши 100 кила с действията си

отпечатай новината

23.04.2013 18:00 | Видян 2714 пъти

Меги плаши 100 кила с действията си

Меги и 100 кила завъртяха любовен романс в „Къртицата”, но рапърът замина на турне и сега май не е сигурен в продължението на тяхната връзка, пише kliuki.net.
 
Меги реши да изненада любимия си като го посрещне на летището, но той не изглеждаше щастлив, че я вижда. Рапърът определено не очакваше появата на дизайнерката, а тя самата се надяваше, че той ще реагира далеч по-топло и любовно. Техният романс се заформи в „Къртицата” и двамата почти не се отлепяха един от друг. Дали обаче тази страстна закачка няма да се окаже просто пиар или обмислена тактика от страна на 100 кила?! Това се питат феновете му, които предполагаха, че след излизането му от Базата, а и това на Меги, нещата ще се задълбочат. Това тепърва ще го разберем, но със сигурност не остана незабелязано, че 100 кила не хвърчи от щастие от сюрприза, който му спретна Миглена.

Напоследък потребителите в мрежата я обвиняват, че тя все се бута в общественото пространство и очевидно още не може да преживее, че е излязла от играта. „Много е обсебваща! Какво се влачи така след него, той ако реши, ще я потърси!?”, „Хлътнала е май, вие какво искате!”, „Друг път, тя жадува за внимание и да е пред камерите, това й е целта, затова използва момента да се върти около него, защото е известен…”, коментират усърдно в нета. Явно, че почти никой не вярва, че отношенията им ще продължат и извън “Къртицата”.

Снимка: inews.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !