Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Киро, Гибона и Тодор - неузнаваеми

отпечатай новината

25.04.2013 09:15 | Видян 1871 пъти

Киро, Гибона и Тодор - неузнаваеми

Звездите в Къртицата си смениха прическите, пише kliuki.ws. С актуална руса визия блеснаха трима от участниците в „Къртицата“. Киро, Гибона и Тодор цъфнаха като блондини на вчерашния лайф. Феновете на предаването се надпреварват да си правят шеги за тяхна сметка.

„Цепят мрака“, „Светнаха направо!“, „Русо, гладно няма!“, „Направо са за модния подиум!“, майтапят се зевзеци. Така и не стана ясно по каква причина тримата си смениха цвета на косата, но със сигурност, новата им визия предизвика фурор в мрежата.

Междувременно самите звезди отбелязаха, че новият им имидж не им допада особено много. Тодор дори призна, че не е очаквал да спечелят баса и по тази причина се е хванал на уговорките.

Кирил Ефремов от своя страна цяла вечер не спря да ръси бисери. „Приличам на ранна версия на Азис“, каза по повод новата си прическа актьорът, а Гибона отказа всякакви коментари относно стайлинга си.

И докато трите звезди се майтапеха с новия си имидж, няколко минути по-късно въобще не им беше до смях. В последвалата мисия те се изложиха порядъчно, тъй като се провалиха в задачата с лабиринта и изгубиха дневниците си.

Снимка: kurticata.tv7.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !