Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Алисия си направи пълна промяна

отпечатай новината

26.04.2013 09:30 | Видян 6061 пъти | Гласували 2

Алисия си направи пълна промяна

На фона на тънкото изкуствено носле и силиконовите джуки, на Алисия определено не й отиват гайтан веждите. Алисия тотално загрози външния си вид с поредните козметични процедури и ботокс интервенции, категорични са фенове. Гаджето на Ники Михайлов цъфна с нова визия в софийски клуб и втрещи дори най-върлите си почитатели, пише кliuki.net. Този път стресът дойде основно от веждите на фолк фурията. Очевидно Алисия е решила да последва нашумялата мода напоследък за уголемяване на веждите, която е обзела звездите.

Между другото, нейната врагиня Николета също прибягна до удебеляването. Докато доскоро беше модерно да си бръснеш веждите до кожа и след това да нарисуваш на тяхно място тънки запетайки, днес вече на дневен ред са орангутанските вежди.

Алисия отдавна си сложи хиалурон в устните, който никак не се прие добре от феновете. Сега обаче те изглеждат много по-малки и тънки – сякаш е решила да намали течността в тях. За съжаление, и така стоят неестествено. Като цяло обновената й визия толкова не се хареса на феновете й, че половината възкликнаха откровено: „Ама това Алисия ли е?!“.

Снимка: Facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !