Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Константин и Райна - отново близки

отпечатай новината

29.04.2013 14:30 | Видян 7703 пъти

Константин и Райна - отново близки

Константин не се сърди на бившата си Райна, пише kliuki.bg. Поп фолк певецът постъпи като зрял човек и отрече слуховете, че иска да си отмъщава на Райна. Коцето нарече пълни глупости слуховете, че е забранил всякакъв достъп на Райнето до дискотеката му. Той заяви, че всеки има право да говори каквото си иска, а изказванията на Райна не го вълнуват и не й се сърди.

„Няма такова нещо. Райна казала две думи и веднага вестниците направиха скандал. Аз много пъти съм казвал, че не се сърдя като пишат глупости за мен. Не съм я гонил, няма и да го направя. За доказателство само ще споделя, че съвсем скоро двамата ще имаме съвместно участие, което не би могло да се осъществи, ако наистина вече се мразим толкова много”, каза Константин.

Припомняме ви, че наскоро Райна беше на гости в предаването на Сашо Диков. Пред водещия тя разказа за връзката си с Коцето. Певицата нарече Константин наркоман,алкохолик и патологичен лъжец. Следващите дни се заговори, че Коцето е забранил на Райна достъп в заведението му. Запознати пък се заклеха, че в най-скоро време певецът ще отмъсти на Райна като я изкара нестабилна и ужасно ревнива жена.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !