Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Thrash Till Death – четири часа истинки метъл в Каварна!

отпечатай новината

10.08.2008 09:00 | Видян 2097 пъти | Гласували 4

Thrash Till Death – четири часа истинки метъл в Каварна!

Четирите банди, които ще забият на 13-ти август на сцената на най-тежкия фестивал - Thrash Till Death, обявиха колко дълго ще са на сцената. Първите 30 минути ще са за родната банда Last Hope. Канадците 3 Inches Of Blood ще имат 15 минути повече от тях. Час и десет траш идолите Exodus ще разтърсват сцената с мощен звук.  А легендите от Overkill, начело с емблематичния Bobby Blitz,  обещават да превземат Каварна точно за 90 минути.


Бандата от Ню Джърси, на която неслучайно е поверена главна роля на 13-ти август, ще видим в пълен блясък и състав. Bobby Blitz - вокал, D.D. Verni - бас китара, Derek “The Skull” Tailer - ритъм китара, Dave Linsk - соло китара и наскоро присъединилият се Ron Lipnicki зад барабаните. Overkill ще представят у нас последния си албум “Immortallis”. Истинските метъл фенове трябваше да дочакат “вечния” албум на идолите си, за да ги чуят на живо. Легендите обещават 90 минути, но феновете знаят - в Каварна всичко е възможно!


Организаторите от Община Каварна и Жокер медиа напомнят, че билети за Thrash Till Death се продават в Билетния център на НДК и в мрежата на Ticketstream.bg. Цената им е 25лв, а на 13-ти в Каварна, те ще са по 30лв.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !