Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Весела изневерила на Елин Топузаков след раздялата им, но пак се събрали

отпечатай новината

06.05.2013 11:15 | Видян 2734 пъти

Весела изневерила на Елин Топузаков след раздялата им, но пак се събрали

Преди пет години се разделихме, защото като по-млади искахме да се доказваме един на други, каза в студиото на bTV Весела Топузакова. Тя призна, че пътищата им са се разделии и дори е имала сериозна връзка, но след това премислила и се върнала при първата си любов – известния футболист на "Левски" Елин. Весела разказа и за приятелството си с фолк певицата Емилия , с която имали дори обща шега при обсъжданията им за някой мъж. Когато срещали човек, който ги впечатлявал, те си казвали "Какво го гледаме толкова, няма да си го взимаме в къщи".

"За мен на първо място преди години беше футбола, макар че това звучи банално", каза и бившият футболист. Той уточни, че не съжалява за това, защото съпругата му е преминала през един добър курс и това много я е променило.

Топузаков сподели, че най-важната жена досега в живота му е била баба му, която го е отгледала след развода на родителите му. Той призна, че най-тежко е преживял смъртта на баща си, който е бил пример за него и като футболист, и като човек, пише Блиц.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !