Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Бразилски "баби" по прашки шокираха мъжете от цял свят

отпечатай новината

07.05.2013 14:45 | Видян 8509 пъти

Бразилски

Не знам дали е от климата или от нещо друго, но бразилските баби коренно се различават от тези по нашите географски ширини и по-конкретно от българските такива, пише snews.bg.

Сигурно ще е от климата, защото не мога да измисля друго оправдание за това, че нашенските жени около 50-те изглеждат все едно са имали среща с товарния влак, а бразилските им наборки изглеждат така, че ти се иска да си играеш на чичо доктор с тях непрекъснато, независимо от това на каква възраст си. Може пък да е и заради футбола, но …не ми се вярва!

Интернет пространството всяка година се нажежава до червено с появата на фотографиите от конкурса Silvercash Bikini Contest, който се провежда ежегодно в Бразилия. В него, според правилника на организаторите има и категория, в която могат да участват само жени, които са навършили 45 години.

На конкурса, един куп 50 годишни бразилски красавици дефилираха по бански и показаха, че няма значение на колко години е една жена. Хубавото си е хубаво дори и на години.

На тези, които четат този текст и си викат: "Ееее, какво чак пък толкова им е специалното на бразилските баби?" …ето какво:

Участничките в конкурса са над 45.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !