Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Нина Добрев и Иън Съмърхолдър се разделиха

отпечатай новината

10.05.2013 12:30 | Видян 2510 пъти

Нина Добрев и Иън Съмърхолдър се разделиха

Звездите от сериала "Дневниците на вампира" - американският актьор Иън Съмърхолдър и родената в България канадска актриса Нина Добрев - са се разделили след продължила три години връзка, пише vesti.bg.

Решението да се разделят няма да попречи на Съмърхолдър и Добрев да запазят приятелските си отношения и да продължат работата си в телевизионната поредица с присъщия им професионализъм, е заявил източникът, на когото се позовава американското списание.

Нина Добрев и Иън Сомърхолдър са заедно от 2011 г. Те се запознаха на снимачната площадка на сериала "Дневниците на вампира" и дълго време криеха за връзката си, докато накрая не признаха на церемонията на Музикалните видеонагради в Торонто, Канада.

Миналата есен Нина призна: "Не исках да се влюбвам в колега, исках да се държа професионално. Но понякога, колкото и да се бориш със себе си, накрая се предаваш на сърцето и чувствата си". По-късно се появи публикация, че двете звезди са минали под венчило.

"Тази история изобщо не е вярна. Щях да нося пръстен, ако имаше такъв. Браковете на млади години не са в мой стил. Млада съм. Наистина млада. Не живеем в онези времена, когато да се омъжиш и родиш деца на 18 е било нормално. Аз съм жена с кариера и имам още много цели за постигане, преди да се установя на едно място и да имам деца", сподели Нина.

Снимка: Facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !