Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Мъжът на Емануела се разбесня в ефир

отпечатай новината

10.05.2013 17:00 | Видян 2603 пъти

Мъжът на Емануела се разбесня в ефир

След емоционално забиване на копията в Групата, Емануела застана срещу Марияна в "Къртицата", пише blitz.bg. И двете дадоха еднакъв брой верни отговори относно самоличността на Къртицата, но Емануела се оказа с 54 секунди по-бавна в теста, което я изведе завинаги от Базата.

Новата гостенка в изолация при ромското семейство е Марияна, която предварително е обявила, че България ще е по-добро място за живеене ако има по-малко роми. Напрежението между Марияна и Заселниците ескалира след изкушението, в което тя изхарчи 3000 лева от бюджета на Групата, за да ги заведе на футболен мач, между отборите на ФК „Ботев“ Пловдив и ФК „Локомотив“ Пловдив.

Там тя изложи всички учасници на риск, като развя флага на „Локо“ Пловдив в сектора на домакина "Ботев". Това беше и причината 6 от копията на Заселниците да полетят към нея.

Съпругът на Емануела – Никола, реши да защити половинката си след махленските скандали межу нея и рапъра 100 кила, като се появи неочаквано на живо в студиото. „Защо ще удря шамари на жена ми, няма право. Да дойде да му ударя и аз два шамара“, коментира Никола.

Другият гост в студиото Мишо Шамара добави: „Трябва 100 кила да се научи да бъди джентълмен, какъвто съм аз. Никога не си бил мъжкар, Яворе, ти си страхливец и те е страх да не те набият навън, затова си готов на шамари от Никола“, след което демонстративно си тръгна от студиото. 100 Кила съжали за поведението си и се извини: „Ужасен съм от себе си и се извинявам на Емануела, напълно права е жената, рапът ме превърна в чудовище“. 

На финала 100 кила и обидените от него Емануела и Велислава се прегърнаха в знак на прошка. Изкушение за романтична вечеря получи Радина от водещия Иван: „Аз знам, че си изкусена от Динката, но сега искам аз да те изкуша със суши, вино, цигулки и открито небе“, предложи Иван, но Радина, категорично отказа да вземе от бюджета на Групата 500 лева. Тази вечеря ще получат като подарък ромите Валя и Моро.

Базата напусна и гостуващата звезда Константин, който прекара една седмица със Заселниците и на въпрос „Кой е Къртицата?“, той отговори: „Къртицата не я разбрах коя е, или е невероятен актьор или няма Къртица“.

Снимка: Facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !