Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Филмът ”Тилт” обира овациите в Германия

отпечатай новината

11.05.2013 09:00 | Видян 1710 пъти

Филмът ”Тилт” обира овациите в Германия

Много положителни са рецензиите на критиката, съобщават от екипа. Над 400 гости е събрала официалната премиера в препълнената зала на кино "Kултурбрауерай" в Берлин, пише dir.bg.

Филмът е бил представен от продуцента Борислав Чучков, режисьора Виктор Чучков-син и немския копродуцент Гидо Шваб. С продължителни аплодисменти са били удостоени актьорите Явор Бахаров и Александър Сано, специални гости на премиерата. На сцената са излезли също операторът Рали Ралчев и част от немския екип на "Тилт". 

От 09.05.2013 г. филмът се прожектира в 24 града в Германия, между които Щутгарт, Хамбург и Кьолн. 

"Много се впечатлихме от този български филм и вярваме, че и публиката в Германия ще бъде пленена. Разчитаме и на българите в Германия да ни подкрепят и да споделят със свои приятели, защото е изключително важно да направим добър боксофис в първия уикенд - 9 -12 май. Така "Тилт" ще има възможност да е по-дълго в кината", коментира дистрибуторът Рене Ромерт. 

Разпространител в Германия е компанията "Port-au-prince". 

"Българският филм "Тилт" бе касов хит в своята родина. Сега тази великолепна любовна драма тръгва и в нашите кина. На фона на любовната история се разгръща сякаш между другото цяла панорама на близкото минало на Източна Европа - съдбата на икономическите емигранти, корупцията, престъпната кариера на бившите функционери, изгубените приятелства и несбъднатите или откраднатите мечти на всички онези, които са вярвали в по-добри времена", пише "Ди цайт". 

Други издания определят филма като "свежо и завладяващо кино от България" , "завладяващ поглед към една страна, която едва бе представена на големия екран до момента", "задължителен дебютен филм". 

"Перфектна игра на главните актьори. Изтънченият разказ буди доверие и благодарение на главните герои - Георги Стайков - бащата-злодей, и Явор Бахаров - влюбения бунтовник, който е убедителен с всеки жест, всеки поглед, всяко изражение на лицето си. "Тилт" доказва от първата до последната минута, че Източна Европа има какво да ни предложи творчески", посочват специалистите.


автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !