Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Рут не е бременна!

отпечатай новината

17.05.2013 12:00 | Видян 2732 пъти

Рут не е бременна!

"Информацията за това, че Рут чака дете, изобщо не е вярна. Аз съм ѝ близка и ако имаше такова нещо, щях да съм една от първите, които знаят това." Така опроверга писанията в медиите за евентуална бременност на приятелката си Рут личната ѝ пиарка - Весела Венчева.

Младата дама е категорична, че ако певицата реши да се произнесе по "новината" за бебе, първо ще започне с продуцентите на шоуто, а после и с колегите си в играта.

"Нямаме практика да се произнасяме за личния живот на участниците в играта. Те сами решават, кога и как да кажат", обясниха ситуацията от офиса на Иван и Андрей , също изненадани от писанията в медиите.

Единствено забъркания в скандала с евентуалната бременност на приятелката си - актьорът Калоян Трифонов, реши да се произнесе пред "България днес".

"Незнам дали ще ѝ простя. Но това са лични отношения само между мен и Рут. И дали ще се съберем или не, също си е наша работа. Относно пък това дали е бременна или не, изобщо не е ваша работа", не потвърди, но и не отрече новината 21- годишният актьор, все още гадже на изпълнителката.

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !