Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Бориса Тютюнджиева със специален призив

отпечатай новината

20.05.2013 12:45 | Видян 5432 пъти

Бориса Тютюнджиева със специален призив

Топ моделът Бориса Тютюнджиева се обърна към хората с молба за помощ. Неотдавна красавицата бе част от благотворителна кампания. Каузата бе насочена към семействата в неравностойно положение, които нямат възможност за елементарни нужди. Бориса останала силно впечатлена от едно от посетените семейства и приела като лична кауза да им помогне с каквото може.

Тютюнджиева е твърдо решена да се погрижи за абитуриента, чиито родители нямат възможност да й подсигурят тоалет и обувки за едно от най-вълнуващите събития в живота на всяка девойка, а именно завършването. Бориса ще подари на момичето своя рокля и чифт чисто нови обувки от собствената си модна марка. „Приятели, прочетете това писмо!

Останах силно впечатлена от тази жена и семейството й! Просто нямаше как да не споделя писмото й с вас! Аз вече помогнах, направете го вие! Нека не забравяме, че преди всичко сме хора!“, написа Бориса от личната си фен страница във Facebook. Тя публикува писмо написано от майката на абитуриентката, получила мечтаните рокля и обувки за балната си вечер.

Снимка: hotnews.bg

 

ПИСМО

до знайни и незнайни приятели

„Търсете и ще намерите, тропайте и ще ви отворят, искайте и ще ви се даде“

Христос/ Евангелие от Лука

„Хората не знаят, че имат само това, което дават – с него се отива нататък“

Вера Гюргелиева

Един от най-сериозните уроци, които човек трябва да научи по пътя си, е урокът на Смирението! Е, изучавам го вече толкова години...Аз съм живото доказателство за Божията промисъл и помощ, че тя се проявява чрез човеците и искам да изкажа дълбоката си благодарност на Ива Екимова,Софка Иванова, Бориса Тютюнджиева и Лили, които в светлите Великденски празници сърцато помогнаха на мен и близките ми.

Някои ще възкликнат: „ Е, съдба!“ Национална и лична! Сигурно...

Моята съдба в сегашния момент е: месечен доход за 4 човека (внучка абитурентка, майка  инвалид, съпругът й- безработен!), с които живея заедно, е общо 380 лева! А само сметката за зимния сезон за тока надминава 700 лв. (като включвам и последната мартенска сметка за ток от 180 лв.). Същото се случва и с водата – над 450 лв. ( Джакузи да имам, няма да е толкова).

„Е, не си единствената“, ще кажат..., но вече съм безпомощна пред социалния си статус, а и не мога да се включа към „сивата икономика“ поради напредналата си възраст – 72 години! Поради това вече почти нямам възможност да получавам и професионални ангажименти! Сега съм заплашвана, че освен на съд , може и на улицата да отида, както това се случи на моя близка – музикантка.

За пореден път (не се знае до кога?) се обръщам за помощ към вас, знайни и незнайни приятели, помогнете ми! А какво ще стане нататък... Бог ще промисли и добрите хора!

С искрена благодарност и надежда!

Богдана Вульпе

 

Банкова сметка (в лева):

IBAN:

BG30CECB979040C8674100

TEL. 02/983 18 68

GSM: 0877896822

email: bogdanav@abv.bg

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !