Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Донков: Удрял съм Радина, но не съм я бил

отпечатай новината

21.05.2013 09:30 | Видян 2802 пъти

Донков: Удрял съм Радина, но не съм я бил

Деян Донков очевидно не смята, че шамарът и боят са едно и също. "Не съм бил Радина . Само съм й удрял по един шамар и съм я дърпал за косата", каза той в "Къртицата". Младата жена дори е подавала жалба в полицията, след като актьорът я блъснал така, че да падне. Това станало след негов запой на сватба. Жалбата била подадена на 27 август миналата година, а сватбата била ден по-рано. Извикани били и трима души за свидетели, пише vsekiden.

След като Деян посегна на лудо влюбената в него Радина , оскуба я и вероятно не я преби само защото другите в Базата на шоуто я защитиха, Кърджилова поиска засилена охрана, защото я било страх от приятеля й.

"Удрял съм на Радина шамар и съм я хващал за косата, когато е била смъртно пияна. Но не съм я бил, както съм виждал един приятел от НАТФИЗ, който беше арестуван, защото преби жена си на стълбите и я направи на пихтия. Така аз не съм удрял Радина . Съвсем друго е да удариш един шамар на някого, когато е пиян и не знае на кой свят се намира, за да види къде е и кой му говори в момента", обясни Донков .

"Ако не се чувстваш сигурна, ще си тръгна, за да си спокойна. Ето, аз си тръгвам, няма да си взема хонорара и ти ще си доволна тук, ако това искаш", каза Деян на Радина . Тя се разплака и го помоли да не си тръгва. "Деяне , аз те обожавам!", проплака разстроената млада жена.

По време на живо предаване днес тя застана твърдо на страната на приятеля си. "Няма да коментирам отношенията си извън предаването. С Деян сме имали прекрасни моменти заедно, имали сме и тежки моменти като всяка двойка, която се обича. Аз винаги ще защитавам това, че ние се обичаме. Имало е двойки, които аз познавам, които са стигали до много тежки скандали", каза Радина .

Баща й сподели, че никога Радина не му се е оплаквала от отношенията си с Деян , но той се е съмнявал, че между тях не всичко е наред. Въпреки това обаче не искал да бъде ментор в една връзка, която се оказала толкова изпепеляваща, че изненадала и самия него. "Бих й помогнал, но само с разговори и със съвети", каза бащата на Радина - Христо. В стремежа си да оправдае по някакъв начин скандалите между дъщеря си и Донков , той каза, че цялата случка изглежда твърде драматична и вероятно е предварително режисирана и изиграна от двамата актьори, за да вдигне рейтинга на предаването.

В отчаянието си Радина започна да пита Деян какво иска да промени в себе си, за да е наред всичко с тях. "Не искам нищо да променяш!", каза й Донков . По думите му, в кръвта си той носи и лоша информация. Тя била от баща му. Въпреки предложението от страна на продуцентите да напусне "Къртицата", като запази хонорара си, Радина реши да остане в шоуто, защото според нея има време да оправи нещата и да реши проблемите с приятеля си. В предаването остава и Деян .

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !