Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Джон Бон Джоуви: Бийбър да не се прави на велик

отпечатай новината

22.05.2013 18:00 | Видян 2816 пъти

Джон Бон Джоуви: Бийбър да не се прави на велик

Рокаджията предупреди поп звездата, че ако продължава да стартира концертите си с вече станали традиция закъснения, съвсем скоро може да не му останат фенове.

Джъстин Бийбър отново се прочу с новината, че се е появил два часа след обявения старт на шоуто му. Това се случи в лондонската "O2 Arena" през март и в началото на този месец в Дубай, пише Dir.bg.

Джон Бон Джоуви сподели пред "London Evening Standard": "Не трябва да се отнасяш с неуважение към публиката, която е работила здраво, за да си позволи да плати билета за шоуто. Да не говорим, че те са ти позволиле да отнемеш 2-3 часа от живота им. Ако ти се случи веднъж, ще ти простят. Но ако го направиш няколко пъти, може повече да не се върнат на концертите ти. Няма нужда да се превръщаш в клише. Не е готино това, което Джъстин прави."

Преди две вечери Джъстин победи Тейлър Суифт и Бруно Марс, получавайки първата по рода си награда Milestone Award на наградите на списание "Билборд", припомнят от "Хай клуб". Младият канадец беше освиркан от публиката, докато си получаваше наградата.

Миналата седмица Джон изнесе концерт с групата си в София, но го прекрати преждевременно, защото получи алергична реакция. Естествено, поднесе извинения.

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !