Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Руслан Мъйнов свали 26 килограма за 8 месеца

отпечатай новината

27.05.2013 15:30 | Видян 3615 пъти

Руслан Мъйнов свали 26 килограма за 8 месеца

"Хора, много обичам да ям. Това е празник. Няма по-голямо удоволствие", това сподели актьорът и певец Руслан Мъйнов в предаването "Преди обед" на bTV.

"Пак от време на време, в месеца два пъти си позволявам всякакви извращения. И свински крака включително, като се измият хубаво и се изчистят и се сварят 4 часа", разказа той за моментите, когато отплесва от диетата. Все пак актьорът е свалил за 8 месеца около 25-26 кг. Това се е случило преди месеци и досега той е успял да задържи резултата. "Начинът, по който се храня, ме кара да се чувствам прекалено добре, за да зарежа всичко и пак да се храня по тоя начин", обяснява той мотивите си да бъде стриктен.

Мъйнов разказа и за оперните си изяви напоследък. "Аз оперен певец не мога да стана вече. Изтървал съм много влакове за тази цел". Въпреки това, благодарение на изявите му във Варненската пера, е успял да спечели доверие за уменията си и сега изнася оперни концерти. Обикаля оперните театри в страната, пише Блиц.

"Това е едно непреходно изкуство, за разлика от нещата, които съм правил досега. Аз съм пял много песни, много глупости съм изпял, които за щастие си отиват много бързо и се забравят. Докато това е нещо, което е вечно", сподели той в захлас възхищението си пред оперното изкуство.

Въпреки че доста се е вталил, Мъйнов остава на светлинни години от спорта. "Спортът е за мен като наказание, като мазохизъм. Аз от малък не мога", каза той и сподели как майка му се опитвала да го убеди да прави упражнения, но резултатът бил единствено мъки.

Актьорът не е имал абитуриентски бал. "Отидох в един техникум, който беше три години, за да мога да го завърша него, за да мога да кандидатствам", каза той. Не е изкарал 10 клас (по украинската система), за да има бал. "А в техникума вече какъв бал? Там само мъже – заварчици и някакви шлосери. Събрахме се там с едни дамаджани вино навън на излет някъде. Това беше", спомни си Мъйнов.

"Там по принцип и преди и сега няма такова вманиачаване по баловете", каза той. В Украйна нещата минавали много по-семпло, организирано и някак по-весело.  

Снимка: Блиц

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !