Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Донков живна без Радина

отпечатай новината

30.05.2013 11:15 | Видян 2279 пъти

Донков живна без Радина

Почти всички от "Къртицата" бяха забравили как изглежда усмивката на Деян Донков, докато с него в базата беше Радина, с която уж много се обичат, пише Всеки ден.

Няколко дни след раздялата им обаче актьорът започна да възвръща душевното си равновесие, а по време на лайва във вторник той отново се усмихна.

Това направи впечатление дори на водещият Иван. "Динка, ти пак се усмихваш!" възкликна той извън сценария. Виждаше се ясно, че Донков се забавлява в шоуто, шегува се, дори си махна черните очила, които като че се бяха срастнали с лицето му.

Феновете на актьора не пропуснаха да отбележат , че той изглеждаше в същото добро настроение и преди любимата му да се появи в базата, а веднага, след като двамата влюбени се събраха, започнаха проблемите на родния Дон Жуан.

Самата Радина също може да се похвали с подобна оптимистична метаморфоза, въпреки че тя все още се възстановява от шока, стреса и срама, който бра в "Къртицата", след като на показа бяха извадени най- големите ѝ проблеми с Донков.

Като начало на терапия актрисата реши да отиде на фризьор и промени прическата си. След това започна да си организира срещи с приятелки, пред които да изплаче любовната си мъка и е обявила, че с нетърпение чака края на шоуто, за да се раздели с Деян. Според всичките им близки тази връзка е пагубна и за двамата и ще си направят взаимна услуга, ако скъсат.

Снимка: Facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !