Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Марин Тигъра е новата тръпка на Луиза Григорова

отпечатай новината

31.05.2013 17:45 | Видян 5863 пъти

Марин Тигъра е новата тръпка на Луиза Григорова

22-годишната актриса и манекенка Луиза Григорова се показа за първи път в обществото с новото си гадже – предприемача Марин, разкрива Супер 19' в новия си брой, който излиза в понеделник, 3-ти юни. Това стана на осмия рожден ден на предпочитания от звездите клуб Бедрум. "Да, от няколко месеца сме заедно и съм много щастлива. Той дори беше до мен по време на абсолвентския ми бал за завършването на НАТФИЗ. Проф. Пламен Марков ми връчи дипломата", сподели развълнуваната Луиза.

Дъщерята на шефката на Ивет Фешън дори обикаляла заедно бутиците с Марин, за да си намери тоалет за абсолвентския си бал. Младата актриса, която проби с ролята си на Алекс в Стъклен дом, завърши НАТФИЗ тази година. Вечерта Луиза поляла дипломирането си в столичен клуб и представила любимият си пред своите колеги.

От две години младата актриса и състудентите играят дипломния си спектакъл. Той беше в две части - Криминале от каменната ера, или двете стрели и Шпионажът през каменната ера, или Гущерчето. Освен в театъра Луиза направи и нова роля на малкия екран, тази година тя се появи в сериала Дървото на живота, в който си партнира с Христо Шопов.

"Не знам дали ще имам много време за почивка. Най-вероятно скоро пак ще почнем снимки, но ще намеря няколко дни", обясни Григорова в тв интервю.

Супер 19' пък се натъкна на любопитна информация относно новата любов на красивата моделка и актриса. Красавецът Марин се оказва, че има малко борчески прякор. Почти всички от нощния живот на столицата го познават като Марин Тигъра. Противно на името, младежът изглежда доста елегантно и се носи по последните модни тенденции. Негови авери разправят, че  дори бил по-суетен от жените. Когато излиза по скъпи клубове той винаги е с пура в ръка и показва завиден стандарт.

През леглото на Тигъра са минали доста от актуалните софийски девойки. Красавиците обаче бързо се разбягвали, тъй като Марин бил голям флиртаджия и бърза захапвал по някоя нова фуста.

Основната дейност на гаджето на Луиза е застраховането. В бизнеса го вкарала майка му, която е добре познато лице в застрахователните среди. Говори се, че оправната дама гравитира около компанията Бул Инс, в която основни акционери са братята Маргини. Майката на Марин също била от сой и искала за отрочето си най-доброто. Затова и младежът завършил образованието си в престижен университет в Лондон. В компанията на Тигъра са само заможни младежи или такива, чийто бащи са крупни предприемачи. Един от най-близките му приятели е Ангел Ангелов, син на собственика на пилетата Градус, станал известен в светските среди като гадже на тв водеща и моделка Никол Станкулова.

Елитната компания често може да бъде забелязана в най-вървежните нощни клубове у нас. А това лято им предстои вояж до Санторини, където ще сложат началото на летните партита.

Марин още преди време харесвал Луиза, но не се престрашавал да я заговори. Общи познати ги събрали и от тогава са неразделни.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !