Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Иво Аръков намекна за връзка с Мария Илиева

отпечатай новината

03.06.2013 11:45 | Видян 4196 пъти

Иво Аръков намекна за връзка с Мария Илиева

Младият актьор Иво Аръков опроверга слуховете, че е интимен с колежката си Елен Колева. Въпреки че в последно време двамата са заедно по светски партита, отношенията им били далеч от романтичните, категоричен е той, пише Супер 19'.

“За съжаление ще ви разочаровам. С Елен сме много добри приятели. Особено като се има предвид това, което се е случило с нея в личен план. Аз съм много съпричастен към драмата й обясни загрижено екранният  Тони от сериала  Фамилията. Израсналият в Ростов на Дон красавец признава, че покрай общите си парти маршрути двамата оплакват и травми от доста лични истории.

„Върху това се гради приятелството ни. Можеш да довериш много съкровени неща, без да се почувстваш уязвим или уязвен”, каза още младокът в тв интервю. Иво не крие емоцията от връзката му с Мария Илиева, с която жълтите медии го обвързваха най-напред: „Тя определено е човек, който си заслужава да бъде обичан особено, ако ти позволи това. И ако й остане време, разбира се”.

Иво обаче не се нае да конкретизира дали се е добрал до нещо повече от телефонния номер и доверието на певицата. „Ние все още сме близки приятели и се виждаме”, отсече новият секссимвол в актьорската гилдия. Той отрича да има афинитет към по-зрели дами. „Всичко е въпрос на химия и дали ще се намерят общи теми за разговор”, твърди Аръков.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !