Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

200 бона събра на сватбата си Ива Софиянска

отпечатай новината

03.06.2013 14:45 | Видян 7716 пъти

200 бона събра на сватбата си Ива Софиянска

Само подаръци в плик са приемали на сватбата си Ива Софиянска и Антон Божков. Всички предметни дарове и големи кутии са били забранени на тържеството от съображения за сигурност. Щерката на бившия столичен кмет Стефан Софиянски и синът на бизнесмена Васил Божков се взеха официално вчера в софийския "Шератон", пише Всеки ден.

Близки до младоженците разкриха, че младото семейство е събрало около 200 000 лева, след като изпразнило съдържанието на пликовете. Най-голямата сума, дарена на младоженците, била 50 000 евро. Вероятно щедрият подарък е направен от най-богатия българин Васил Божков. Босът на "НОВЕ холдинг" вече дари младото семейство с два апартамента - един в Лондон и един в центъра на София, на булевард "Васил Левски". Васил Божков нае и вила в Сен Тропе за медения месец на новото семейство.

Около 200-те поканени бяха забавлявани от Лили Иванова, която пя повече от час за младоженците. На сватбеното тържество кумува голямата сестра на Ива Софиянска - Елена, заедно с приятел на Антон Божков, пише още Всеки ден.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !