Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Миро, Мария Илиева, Ангел и Моисей ще пеят на благотворителен концерт

отпечатай новината

05.06.2013 11:15 | Видян 2202 пъти | Гласували 1

Миро, Мария Илиева, Ангел и Моисей ще пеят на благотворителен концерт

"Родени за живот" е концерт в подкрепа на "Шарената къща – Дом за Мама и Деца", който ще се състои на 7 юни от 19.00ч в Балната зала на Военен клуб.

Шарената къща е проект в подкрепа на майките, които сами отглеждат своите деца. Поради различни причини – домашно насилие, развод, смърт на съпруг, изоставяни – майките са принудени да отглеждат и възпитават децата си осигурявайки необходимият им жизнен стандарт или да ги оставят в социални домове на грижите на непознати хора. Чрез реализирането на проекта "Шарената къща – Дом за Мама и Деца" се създава уютна, здравословна атмосфера, в която семейството се възстановява и продължава заедно.  Децата се чувстват сигурни с най-свидното - родната си майка, а МАЙКАТА може да им даде цялата си любов и внимание.

В събитието участват Богдана Карадочева, Миро, Ангел и Моисей, Мария Илиева , Училище по изкуства Щастливи деца и други.. Ще бъде представен и филма на Тони Четрафилова – Заради мама, обявен за филм на годината за режисура и дебют от Филмовата  Академия”. Организира фондация Мисия спасение. Входът е с дарителски талони – 10 и 20 лева. Повече информация на www.missionbg.org

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !