Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Как да се държат добре към Вас във...

Ако има нещо, което парижани искат туристите да знаят,...

Ники затрил по Алисия половин милион

отпечатай новината

09.06.2013 09:00 | Видян 2366 пъти

Ники затрил по Алисия половин милион

Доста надълбоко в джоба на Ники Михайлов е стигнала ръката на бившата му приятелка Алисия. За тригодишната им любовна история, ако въобще в нея вратарят е вложил някакви чувства, чалга звездата го ошушкала с почти половин милион лева, пресмятат грубо от близкото обкръжение на национала, пише Уикенд.

Преди да вpеме решение да прекрати отношенията си с певицата, Михайлов въобще не пестял в харчовете си по нея. "Поне Никито не е циция. Нали разполага с много пари, не си броеше пачките тръгнеше ли да пилее по Алисия. Постоянно ѝ купуваше подаръци, кога парфюмче, кога дрешка, кога цветя", коментират източниците ни приключилите отношения между вратаря и фолк звездата.

Цитират дори конкретен случаи, при който в едно от посещенията си в София по време на пауза на холандското първенство стражът на "Твенте" оставил в столичен мол близо 3000 лева в бутик за бельо. Него Мамин Ники напуснал с торба, пълна с няколко чифта червени сутиени и прашки след което ги подарил на Алисия.

Безброй били подобни случки, в които Михайлов инцидентно решавал да изненада половинката си. Като сюрпризите му никога не били за по-малко от четирицифрена сума. 5 бона пък му стрували прословутите 1001 рози, които баровецът поднесе на едно участие на Алисия в края на миналата година. И до днес се шушука, че това била цената, която платил, за да омилостиви певицата, хванала го в поредната му изневяра, пише още Уикенд.

При всичките екзотични почивки на острови и в Сен Тропе бившата жена на Валери Божинов, разбира се, отново била на издръжка на съотборника му в националния отбор. Именно пред играчи в селекцията на Чичовото Михайлов се оплаквал, че разбира Божинов за делата, които води срещу Алисия относно издръжката на сина им Валери – младши, тъй като майка му харчела като мощна прахосмукачка.

"Добре, че не ѝ приписа нито една от колите си, че щеше да погълне повече от четвърт милион. Даваше ѝ да кара някои от автомобилите си, но си прибра ключовете", казват още запознати.


автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !