Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Милионерски бейби бум

отпечатай новината

11.06.2013 10:45 | Видян 7701 пъти | Гласували 1

Милионерски бейби бум

Кризата не влияе на любовта. Това сочи бейби бумът сред родните олигарски, който се разрази бурно баш сега, пише Супер 19'.

Автомобилният състезател Владо Арабаджиев очаква вече втори наследник. Синът на милионера Ветко Арабаджиев ще стане отново баща, след като през октомври 2011 година се роди първото му дете. Владо има връзка с моделката Ралица Тошкова, с която е от 3 години. Двамата имат син Виктор, когото за първи път показаха на премиерата на филма за българската легенда във футбола Христо Стоичков. Синчето досущ прилича на баща си и е кръстено на строителния предприемач Ветко Арабаджиев. Новият наследник ще се появи в края на лятото. Все още не е ясно какъв е полът на бебето. Щастливите родители не издали по-рано радостната новина от суеверие.

На 8 май миналата година в столичната болница Майчин дом проплака и дъщеричката на Александра и Стайко Стайкови. Дълго чаканото събитие в живота на едни от най-богатите фамилии в България . Момиченцето бе кръстено с името Анабел. Сватбата, която свърза децата на две от най-богатите фамилии  в България - на Ветко Арабаджиев, най-големия хотелиер в България и на алкохолния бос Миньо Стайков се превърна в светското събитие на годината. Двамата млади се венчаха в деня на Света Анна, през декември 2011. В светските среди пък се говори, че младото семейство вече крои планове за втори наследник. Стайко и Алекс си мечтаят за син, гласи клюката. Неотдавна те събраха най-близките и кръстиха първородната си дъщеричка.

През ноември 2011 се появи на бял свят и внукът на банкерката Петя Славова. Синът на Жени и Александър Новицки се роди в Деня на Въведение Богородично и на християнското семейство. Дъщерята на Славова и съпругът й Алексей Новицкий се познават още от ученическите си години, които прекарали заедно в частно училище в Швейцария, а по-късно и като състуденти в елитен лондоски университет.

На сватбата си през 2010 милионерската двойка събра над 500 гости сред които присъстваха и някой от най-богатите бизнесмени у нас. Това бе първо внуче за Петя Славова, която има и син Ивайло от връзката си с бизнесмена Митко Събев. В момента момчето учи също в страната на часовниците и шоколада. Но му е рано за брак.


автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !