Близо 100 000 японци са на възраст...

Броят на хората в Япония на възраст над 100 години е...

BMW разтърси екипа си за дизайн

От 1 октомври в дизайнерските екипи на BMW Group...

Тризначките: Нито една от нас не е бременна

отпечатай новината

11.06.2013 11:30 | Видян 2153 пъти

Тризначките: Нито една от нас не е бременна

"Нито една от нас не е бременна", изрекоха в общ хор трите сестри Вяра, Надежда и Любов в студиото на Нова телевизия, където гостуваха в предаването "На кафе" на Гала. "Имаме още много работа за вършене, не е време за деца", категорични бяха тризначките . Ние сме мъжки мадами, твърдят те, показвайки пресните си татуировки. "Подкрепихме Бойко Борисов в социалната мрежа", нахвърли политическите пристрастрия на трите Надежда.

"В социалните мрежи имаше страшна атака по повод на това, че сме заминали", казаха отново в хор трите благоевградски еталони на логичната мисъл, пише Блиц.

"Сега се чувстваме идеално, чувстваме се щастливи", изрекоха и трите, като не стана ясно коя първа почна изречението. "Работим здраво ,за да покажем, че не сме това, което бяхме в първото шоу, в което участвахме", казаха още риалити звездите от роден калибър.

"Подадохме документи за гражданство, плащаме осигуровки там, имаме адрес и трябва да чакаме пет години, за да получим гражданство в Лондон", поясниха тризначките. "Най-готини в столицата на Великиобритания са полицаите", казаха още те. Най-много ги притеснява обаче предстоящия изпит по английски език.

"Имаме договор за безсрочие, казаха трите по повод на апартамента, в които са настанени в Благоевград. От общината обаче звънели на майка им и поискали наем, защото тя работила в цигарената фабрика и имала висока заплата. Задействахме една разследваща журналистка, но тя се отказа и не ни каза защо", огорчени са Вяра, Надежда и Любов. "Общината злоупотребява с нейната добрина и доверие, майка ни е много добра".

Те обаче звъннали на Бойко Борисов и той веднага ги приел. "Затова го обичаме", обобщиха чувствата си тризначките. После стана ясно ,че не са говорили със самия Борисов, а с негови приближени хора. Те ги посъветвали да минат по надлежния ред и затова техния адвокат вече се е задействал, пише Блиц.

Трите говорили и с кмета на Благоевград, но вместо решение, общината направила запор на заплатата на майка им. В момента общината ги съди за неплатени наеми, признаха те. "Наглостта им е голяма, карат ни да докажем, че живеем в този апартамент 27 години", обобщиха трите реалити участници.

"Много им се кефим на общинския съвет", завършиха те. Те поискаха да ги пишат "тризначките от Биг Брадър", а не "тризначките от Благоевград".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !