Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Златка брани с патлак Куката

отпечатай новината

13.06.2013 11:45 | Видян 5840 пъти

Златка брани с патлак Куката

Русата Златка гърмяла с пистолет във въздуха, за да спаси половинката си Камен Балбузанов-Куката от пердах пред дискотека "Час пик", разкри България днес.

Екшънът се разиграл в петък срещу събота миналата седмица, след като плейметката бе полята с чаша урина от пияните лейтенанти на Митьо Очите - Широката и Стамбата.

Соченият за наркобос номер в Несебър Димитър Желязков си тръгнал предвидливо от дискотеката. Преди да напусне заведението, Очите няколко пъти се опитал да спаси кожата на Балбузанов, като пратил охранителите си да успокояват враговете му.

Към 3-4 часа екшънът започнал. Около Русата Златка насядали похотливи общински съветници от Несебър и началници на няколко регионални инспекции по опазване на околната среда, които били в заведението по покана на бургаския екошеф Бойчо Георгиев. Чичковците започнали да офертират Русата Златка. Куката и петимата му охранители гледали злобно общинските съветници.

Междувременно Широката и Стамбата също всели на подбив Русата Златка. След като се напили, двамата бабаити стигнали до обичайните си солени майтапи - да заливат миски с фекалии или урина. Чаша с жълта течност плиснала върху красивата физиономия на изгората на Куката.

Това извадило Балбузанов от равновесие. Охраняваният от петима гардове изтървал нервите си и ударил единия от охранителите на дискотеката с пълен кен кока-кола. За да въдвори ред в дискотеката, се намесил гладиаторът от бургаския клуб по киокошин Димитър Геренски, който се грижи за реда в заведението. Дискотеката била завардена от бригада 20 души. Гладиаторът Геренски е човекът, който е тръгнал към Куката с мачете в ръка, когато чашата на търпението му преляла.

"Смляха Куката от бой отвън! Бодигардовете му се разбягаха като пилци, като видяха колко биячи бе докарал Геренски. Оставиха Куката и Златка самички. Тя, горкичката, се качи в лимузината му, паркирана до самия вход, където го млатеха, изкара пистолет, с който гърмя няколко пъти във въздуха, но и това не помогна, защото много бързо й го взеха и я накараха да си натиска парцалите на задната седалка", разкри източник от другата банда.

След боя Куката повече няма да се мерне по Черноморието, хвалят се вече седмица доволните биячи на плевенския бос.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !