Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Мъж си направи лицето на Райън Гослинг

отпечатай новината

15.06.2013 09:00 | Видян 1316 пъти

Мъж си направи лицето на Райън Гослинг

Aктьорът от Ню Джърси Никълъс Райън, похарчи 5000 долара и се подложи на козметични процедури, за да заприлича на холивудската звезда Райън Гослинг, научи actualno.com.

32-годишният Никълъс се подложил на различни интервенции на лицето, за да изглежда като мъжа, превърнал се в мечта за мъже и жени. Той се надява това да му помогне да пробие в Холивуд, както и да подобри любовния му живот.

"Имам челюст като тази на Гослинг. Моят любим актьор е именно той и мисля, че имам генетични качества да приличам на него", обясни американецът. Освен това, жените обичат Райън Гослинг и ценят не само актьорските му качества, но и привлекателността, която излъчва.

"Надявам се, че ще получа повече покани за роли, ако приличам на него. За това се подлагам на тези операции", допълни Никълъс. Той разказа, че вече е ходил на басейн и непозната му е обърнала внимание и казала, че прилича адски много на Гослинг. "Сега не само, че съм по-хубав, но и се чувствам много по-добре".

Пластичният хирург, помогнал на Никълъс, сподели, че всъщност много мъже пристигат при него със снимката на Гослинг и му казват "Искам да ме направиш да приличам на него".

Снимка: Daily Mail

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !