Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Елена на Бербо иска сватба

отпечатай новината

14.06.2013 14:30 | Видян 3650 пъти

Елена на Бербо иска сватба

Елена, любимата на Димитър Бербатов, иска най-после да се омъжи за него, пише България днес. 

Двамата са заедно повече от 10 години, но нямат сключен брак. През това време Елена дари Митко с две момичета. Деа се появи на бял свят през есента на 2009г., а Елия на 19 ноември 2012г.

Сега жената до най-добрия български футболист желае да стане негова законна съпруга. Елена е с три години по-голяма от Митко и не иска да стане булка, чак когато той спре с футбола. В момента Бербатов е на 32 години и има действащ договор с лондонския "Фулъм". Наскоро той заяви, че няма никакво намерение да се отказва от спорта.

"Като всяка жена на този свят Елена също иска да се види в бяла рокля и да застане пред олтара със своя любим" разкрива източникът на България днес. Елена винаги се е съобразявала с това, че Бербатов е изключително отдаден на футбола. Наясно е, че животът на професионален спортист от неговата класа е пълен с безброй ангажименти. Това е основната причина двамата още да не са се оженили. Но Елена не може да чака безкрайно. 

Бербо все още не е дал категоричен отговор по въпроса със сватбата. Сега моментът изглежда напълно подходящ а минат под венчилото. 

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !