Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Берлускони закъсня за юбилея на Дарина

отпечатай новината

17.06.2013 12:30 | Видян 3814 пъти

Берлускони закъсня за юбилея на Дарина

Грандиозно парти за рождения си ден е организирала Дарина Павлова в Рим в петък вечерта, научи Всеки ден. В нощта на 14 срещу 15 юни вдовицата на Илия Павлов е посрещнала над 300 елитни гости, сред които е бил и бившият й любовник Силвио Берлускони.

Тържеството е било в специално нает за случая дворец в центъра на италианската столица. 80 сервитьори в бели смокинги са се грижили за ВИП компанията, свидетелстват шашардисани от лукса българи, присъствали на гощавката. Според неофициален източник целият масраф струвал над 120 000 евро. 35 бутилки отлежало шампанско „Дом Периньон" гръмнали за милионерката. Берлускони е зарадвал Дарина с много личен дар. Подаръкът му бил в малък изящен пакет, който милионерката отворила, но не показала на останалите. Най-вероятно става въпрос за някое изключително скъпо бижу.

Според предварителните информации 76-годишният медиен магнат и бивш премиер на Италия не фигурирал в списъка на поканените, тъй като Дарина била засегната от връзката му със значително по-младата от нея Франческа Паскале. Според очевидци обаче в малките часове на нощта Берлускони все пак се явил на партито въпреки надвисналите над главата му черни облаци заради делото „Рубигейт". Силвио бил завлечен от охраната в специална стая, където връчил подаръка си за Дарина и се усамотил за десетина минути с нея, след което си тръгнал така внезапно, както се и появил.

Партито на богатата вдовица, родена в Казанлък, минало под символа на българската роза.Навсякъде в двореца били разпръснати живи цветове от уханното растение, а и самата рокля на Павлова била в рози. Тоалетът бил специално поръчан от ателието на Донатела Версаче и според познавачите струва няколко хиляди евро, пише Всеки ден.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !