Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Николета и Жени заровиха томахавките

отпечатай новината

24.06.2013 10:00 | Видян 2415 пъти | Гласували 1

Николета и Жени заровиха томахавките

След напускането на Къртицата, Жени Калканджиева обяви, че тя била създала звездата Николета Лозанова, позволи си да се изкаже не особено ласкаво по нейн адрес, с което влезе в пряк конфликт с плеймейтката. На последния лайф на мащабното риалити, двете с нищо не показаха да има вражда помежду им. Николета явно е над нещата изприказвани от Калканджиева и по никакъв начин не показа да се е засегнала от думите й.

Двете съвсем не са си станали първи приятелки, но спазваха благоприличие пред екрана. Оказа се, че Жени е осъзнала, че няма интерес да се кара с Николета, тъй като тя очевидно се е превърнала в любимка на продуцентите и подобен конфликт би бил излишен. Също така Жени се успокоила, че Николета няма амбицията конкретно да й отнеме мястото на водеща в Съпругите.

НиЛо пък е истинска царица на провокацията, когато не разгорещява мъжете с еротични фотоси, тя успява да умили всички останали със снимки с наследничката си. На актуалния кадър, който Ники пусна във Фейсбук, двете отново са облечени в тон.

Плеймейтката разкри: "На разходка по женски, с най-добрата ми приятелка и същевременно най-голямото ми съкровище, тя усеща емоциите ми най-добре, когато се усмихвам и тя се усмихва, когато плача и тя плаче, а ние плачем единствено от смях", категорична е съпругата на Валери Божинов.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !