Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Най- големият син на Джако свидетелства в съда

отпечатай новината

27.06.2013 10:30 | Видян 1988 пъти

Най- големият син на Джако свидетелства в съда

Синът на Майкъл Джексън Принс ще свидетелства по делото, заведено от семейството му срещу компанията AEG Live, ден след като почитателите на Краля на попа отбелязаха четвъртата годишнина от смъртта му.

Говорителка на семейството потвърди, че 16-годишното момче, най-голямото от трите деца на Джако, ще свидетелства по гражданското дело, в което AEG Live е обвинена, че е проявила небрежност при наемането на лекаря, осъден за смъртта на певеца, научи dir.bg.

"Той е готов за това! Много е уверен", заяви говорителката на семейството Ейнджъл Хавански. Принс ще свидетелства в съда в Лос Анджелис.

Джексън почина в имението в Лос Анджелис на 25 юни 2009 г. заради свръхдоза от успокоителното пропофол, предписано му от личния му лекар Конрад Мъри, за да му помогне да спи. Лекарят беше осъден за непредумишлено убийство през 2011 г.

Майката на Майкъл Джексън Катрин съди AEG Live заради това, че проявила небрежност при наемането на Мъри, който явно не е бил подходящ да се грижи за здравето на певеца.

Дъщерята на Джексън Парис също беше включена в списъка на свидетелите по делото срещу AEG Live. Но сега е малко вероятно да свидетелства, след като по-рано този месец беше приета в болница заради опит за самоубийство.

Вчера почитатели на Майкъл Джексън се събраха на гробището Форест Лоун, където е погребано тялото на певеца. Освен хилядите рози, върху гроба му бяха поставени още картички със стихотворения, негови портрети и картини.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !