Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Как Ани Салич свали 10 кила?

отпечатай новината

28.06.2013 15:15 | Видян 3072 пъти

Как Ани Салич свали 10 кила?

Тв водещата Ани Салич е като подмладена, след като се върна на малкия екран, видя HotArena.net. Звездата на Би Ти Ви отново е в ефир след почти 6 месеца болнични заради счупен крак.

Зрителите не спират да коментират, че откакто е в телевизията Ани не е изглеждала по-добре. Новинарката е в отлична форма и видимо по-слаба и подмладена.

По време на принудителната си отпуска Ани успя да свали цели 10 килограма. И днес изглежда по-добре от всякога.

„Да, вярно е, е смъкнах доста килограми. Подложих се на специален режим“, признава Ани в свое интервю. Водещата разкрива, че се е подложила на интензивна диета с палмово сироп и така е свалила килограмите.

Десет лъжици от сиропа се смесват с десет лъжици лимонов сок в литър и половина преварена или минерална вода и червен лют пипер или джинджифил. Диетата на Ани не само пречиствала организма, но и смъквала теглото.

Благодарение на диетата и продължителното лечение Салич е спряла да куца и вече й предстоят процедури с вибрационен масаж заради раздвижването.

През зимата водещата пострада като падна върху лед, но вече се чувства достатъчно добре и отново е на екран, пишат от списание „LOVE Style“, цитира „Уикенд“

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !