Да превърнеш пустинята в оазис, без...

Полуостров Синай е неприветливо място, на което може да...

Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Калоян: Рут направи всичко за пари

отпечатай новината

01.07.2013 12:15 | Видян 1931 пъти

Калоян: Рут направи всичко за пари

Рут Колева била с Любо от „Къртицата" в деня на аборта си. Това разкри бившият й приятел Калоян, чието бебе певицата махна с лека ръка. „Тя ме излъга. В деня, в който направи аборта, аз я взех от болницата, а вечерта беше с Любо. Каза ми, че има работа, а ги видях под ръка. Тя ме излъга", разказа младият актьор, научи vsekiden.

След случилото се в „Къртицата" той е убеден, че Рут би направила всичко за пари. „Тя не искаше да излезе от шоуто, защото щеше да изгуби хонорара. Ако беше излязла, щяхме да запазим бебето. Има и по-важни неща от нейните флиртове", сподели Калоян през ТВ7. Колева обаче решила, че най-важен е хонорарът й, който щял да й помогне в кариерата.

Самият Калоян имал предложение да влезе за 6 дни в „Къртицата", за което щях да вземе 8 бона. Той обаче категорична отказал да се излага за пари. Бившият приятел на Рут й е изключително обиден, че не е оценила отношението му към нея. Той бил готов да й прости флирта с Любо, но когато разбрал, че го е излъгала, че след аборта отива на работа, решил окончателно да сложи край на всичко.

Снимка: vsekiden

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !