Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Галин на Галена краде ток

отпечатай новината

03.07.2013 13:10 | Видян 5032 пъти

Галин на Галена краде ток

Гаджето на фолкпевицата Галена, бизнесменът Галин Анастасов, бе набеден, че краде ток от трафопост за своя хотелски и развлекателен комплекс Калоянова крепост в Арбанаси, съобщава "Монитор".

Според официалната информация от великотърновската полиция, на 1 юли служители на полицията и дружеството "Енерго Про" направили съвместна проверка на заведението на бизнесмена, построено като средновековна крепост. При проверката било установено, че неизвестно лице е извършило неправомерно присъединяване на заведението към елпреносната мрежа чрез меден кабел и метални щипки. По този начин била извършена кражба на ток, чиято стойност предстои да бъде уточнена, пише още lifestyle.bg

По случая е образувано досъдебно производство. Собственикът на Калояновата крепост Галин Анастасов категорично отхвърли полицейското съобщение и нарече обвиненията "пълна лъжа".

"Има видеокамера и може да се проследи. Възмутен съм от опита да ме изкарат някакъв крадец кокошкар, който краде ток", обясни Галин Анастасов. Той е категоричен, че до дни ще заведе съдебно дело срещу "Енерго Про".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !