Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Оливър Стоун обяви Едуард Сноудън за истински герой

отпечатай новината

05.07.2013 16:30 | Видян 1590 пъти

Оливър Стоун обяви Едуард Сноудън за истински герой

Режисьорът Оливър Стоун определи Едуард Сноудън като "истински герой". Той призова лидерите на чуждите държави да му дадат убежище.

Бившият агент на специалните служби на САЩ Едуард Сноудън вече близо две седмици се намира в транзитната зона на московското летище Шереметието, след като пристигна там от Хонконг, и неговият случай се заплита все повече, тъй като поради анулирането на неговия американски паспорт той не може да пътува, и това поставя в деликатно положение Русия.

Руският президент Путин предложи на американеца разрешение за пребиваване, ако се откаже от публикуването на строго секретни документи, но Сноудън отказа.

Въпреки това той има подкрепата на голяма част от американците, начело с режисьора Оливър Стоун, който заяви, че американските власти сами са си виновни за това, че са подслушвали собствения си народ. "Позорно е, че президентът Обама е по-зает да преследва Сноудън, вместо да реформира подслушвателните техники", заяви режисьора по време на филмовия фестивал в Чехия. "За мен Сноудън е герой, защото разкрива тайни, които всички трябва да знаят", категоричен е Стоун, пише actualno.com.

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !