Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Антония Петрова: Гърдите ми може да ги вижда само мъжът ми

отпечатай новината

08.07.2013 14:45 | Видян 3309 пъти

Антония Петрова: Гърдите ми може да ги вижда само мъжът ми

Тези неща (гърдите) може да ги вижда само мъжът ми. Това заяви в "На кафе" Антония Петрова, чието последно подиумно завоевание стана титлата "Мисис Русия 2013". Миската сподели, че е много стриктна, когато става въпрос за снимки и внимава особено, стане ли дума за по-фриволни фотоси. Компромисът, на който се съгласила, бил да я снимат по мокра фланелка, пише Блиц.

Тв водещата Гала, която е съпричастна към гардероба на всеки свой гост, не пропусна да покаже късите панталонки на Антония. Пред смаяния зрителски поглед бяха изтипосани дънкови гащи със сърчица, с милитъри щампи, пайети и всякакви модни аксесоари.

След като приключиха ровенето в модните панталонки на гостенката, двете блондинки седнаха да си побъбрят за благотворителност. Антония разкри, че още през 2010 г. съпругът й създал фондация на нейно име, която функционирала и до днес, но поради факта, че "благотворителността трябва да е дискретна", много малко хора знаели за нея.

"За мен е важен лайтмотивът в една кампания. Ще помагам на всеки, който има нужда, но в момента подкрепям каузи, свързани с образованието на социално слаби деца", подчерта миската.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !