Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Явор Бахаров пак с ново гадже

отпечатай новината

10.07.2013 11:30 | Видян 2005 пъти

Явор Бахаров пак с ново гадже

Явор Бахаров доста чевръсто забрави за краткотрайната авантюра с щерката на Фатик – Александра Тюркмен. От няколко дни насам звездният актьор се размята по улиците на родината с чисто ново гадже, което дори не крие от погледите на жадната за сензационни разкрития тълпа.

Съвсем наскоро, Явор Бахаров презентира официално пред обществото своята нова изгора, която изрита от сърцето му дори спомена за трагичната любов с Луиза Григорова. Звездата на „Стъклен дом” се появи с неизвестна красавица на музикалния концерт на „Джамиракуай” и през цялото време не спря да я натиска, пише senzacia.net.

Наблюдателни забелязаха, че по външен вид тя рязко се отличава от бившите на Явор Бахаров – Луиза и Александра. Докато предишните две залагаха на скандален имидж и хиляди хвърлени за дрехи левове, новата партньорка на артиста не успя да впечатли никого с поведението и облеклото си. За разлика от предишните тя се държеше съвсем естествено и по нищо не можеше да се отличи от всяко нормално българско момиче.

Бахаров обаче направи силно впечатление на околните, защото през цялото време и за миг не се отдели от своята другарка. Когато не я гледаше в очите той я държеше за ръка и не пусна дори, когато трябваше да ръкопляска на музикантите. Присъствали обаче подмятат, че звездите в очите на актьора може би се дължат не толкова на любовта му към новото момиче, колкото на солидно количество изпит алкохол.

Това съвсем не успя да изненада никой, защото за Явор Бахаров отдавна се знае, че обожава да си посръбва високоалкохолни напитки. По време на концерта той на няколко пъти се нареди на шатрите, където продаваха пиене в пластмасови чашки.

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !