Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Калоян смени Рут с хубавица

отпечатай новината

12.07.2013 12:30 | Видян 3421 пъти

Калоян смени Рут с хубавица

Калоян Трифонов прежали невярната Рут Колева и най-после си намери момиче, с което са си лика-прилика. Името ѝ е Александра Христо Елезова. Приятелите на младия актьор се радват, че той най-после има приятелка хубавица, пише Всеки ден.

"Браво! Александра е много нива над Рут!", коментираха близките на Калоян, когато разбраха новината за новата му връзка. Любовта между двамата е съвсем прясна - от началото на юли. Според близките им обаче тя има бъдеще.

Те са доволни, че младият актьор е продължил напред, след като бившата му любима го направи за смях пред цялата страна. Освен това смятат, че Александра му подхожда много повече, защото като човек е по-добра от Рут и има същите интереси като него. Тя обожава киното, учи в НАТФИЗ и рисува, а рисуването е хоби на младия актьор.

По въпроса с външния вид няма спор - Елезова е истинска красавица. Дори се е изявявала като модел. "Щом се появи някъде, все едно слънцето изгрява", коментират хората, които я познават. Момичето е вечно усмихнато, държи се добре с всички и няма нищо общо с болните амбиции на предшественичката си Рут.

Александра е завършила Софийската художествена гимназия преди 3 години със специалност "Живопис". Голямата ѝ мечта била да прави анимационни филми, затова се записала в специалност "Анимация" в НАТФИЗ. Още в първите дни спечелила всичките си колеги с широката усмивка, дълбоките трапчинки и сините си очи. "По-добре, че се отърва от Рут! Тя не го заслужава!", радват се близките на младия актьор.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !