Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Претендентки за короната се хванаха за косите

отпечатай новината

17.07.2013 11:00 | Видян 2303 пъти

Претендентки за короната се хванаха за косите

Претендентките за Мис България се хванаха за косите още преди да са се опознали. Ръкавицата хвърли 17-годишната Вили от Варна, която обвини ветеранката Звезделина, че се продава за пари. "Ние сме от един град и хората говoрят за нея - приятели са ми признавали, че са си я поръчвали", заяви Вили, която се похвали, че е била гадже на сина на Аня Пенчева - Ангел Караньотов, пише vsekiden.

Не закъсня реакцията и на Звезделина, която я покани в тъмницата, където потърси сметка за думите й. Непълнолетното девойче започна да се оправдава, но Звезделина не я остави на мира. "искам да ти се извинява, не знаех,ч е ще го дават по телевизията", каза най-накрая Вили.

Като оставим настрана скандалът кой с кого спии дали го прави за пари, една от участничките, които със сигурност ще бъдат запомнени е 19-годишната Ваня Попчева от Пловдив. Във визитката си момичето разказа, че участва в конкурса заради майка си, която е била много красива. "Тя е участвала в конкурсите за красота Мис България, била съм на три годинки, когато е починала", разказа Ваня. Когато била на три годинки, баща й убил майка й. "Оказвал й е физически тормоз, накрая я убил", спомни си през сълзи Ваня и призна, че винаги усеща закрила "от горе": "Не я помня мама, но я усещам, радостна съм, че ме е направила човека, който съм. Винаги съм имала усещането, че ме закриля отгоре.

17-годишната Джули от Пловдив пък вече е сред фаворитите в надпреварата, след като чистосърдечно призна, че е девствена и си спечели симпатиите на аудиторията.

Снимка: vsekiden

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !