Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Аня Пенчева: Не е вярно, че заради Вили синът ми влезе с мотор в мола

отпечатай новината

18.07.2013 14:30 | Видян 3892 пъти | Гласували 1

Аня Пенчева: Не е вярно, че заради Вили синът ми влезе с мотор в мола

Майката на Ангел Караньотов - Аня Пенчева не показа лоши чувства към момичето, рекламирало се чрез връзката си със сина ѝ на кастинга на "Мис България". Тя обаче смята, че Вили Стоянова е казала само част от истината. "Това беше детска история, бяха приятели наистина. Изненада съм обаче, че Вили твърди, че още са близки, защото те се разделиха преди две години, а от една Ангел си има друга приятелка", каза актрисата пред Блиц.

Вили, която е бивша състезателка по художествена гимнастика, се похвали пред журито на конкурса за красота, че била гадже на Ангел Караньотов. "Още ми е болна тема, много се обичкаме", призна самоуверената русокоска и заяви, че Ангел влязъл заради нея с мотора си в мола, за да ѝ направи впечатление.

"Не мога да упреквам никого. Истина е, че са били заедно. Това обаче е само част от истината, защото се разделиха и всеки пое по своя път. Освен че твърди, че и миналата година са били близки, страшно ме изненада изявлението ѝ, че се е отказала се от художествената гимнастика заради него. Това също не е вярно, тя продължи да се състезава дори и след като се разделиха", поясни актрисата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !