Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Йордана Димитрова заминава за Мисис Вселена 2013

отпечатай новината

22.07.2013 13:30 | Видян 2520 пъти

Йордана Димитрова заминава за Мисис Вселена 2013

След броени дни Мисис България 2012 Йордана Димитрова заминава за световния конкурс Мисис Вселена, който ще се проведе на Карибите. Дизайнерката София Борисова, която е и носител на престижния приз „Златна игла 2013“ завършва тоалетите, с които  тя ще представи страната ни. Програмата на участничките е наситена с мероприятия и изисква спазване на дрес код.  Предстоят благотворителни събития, среща с министъра на туризма и парламента, модно шоу, форум „Срещу домашното насилие“ и Гала вечер.

Дизайнерката на Романтика Фешън предостави едни от най-ексклузивните си тоалети за официалната фотосесия, с която Йордана ще презентира България на международния конкурс.

„За мен е удоволствие да се грижа за стайлинга на г-жа Димитрова, която освен красива жена, е активна бизнес дама и грижовна майка. За фотосесията подбрахме тоалети, които да подчертават нейната красота чрез комбинация от провокация и мода. Роклите са феерични, нежни, но в наситени цветове – червено, черно, зелено, което им придава класа и изразителност. Проявихме доза дързост и включихме романтична къса рокля в бледо-зелен цвят, която се откроява със свежест и уникалност“, заяви родната топ-дизайнерка.

Фотосесията завършва с прекрасна сватбена рокля, която се открои по време на юбилейното ревю „20 години Romantika Fashion“ и пренесе присъстващите в един от най-красивите мигове за една жена – сватбата. Роклята е изключително женствена и царствена - в снежно бял цвят, обсипана с множество нежни цветя в свят сьомга и кристали.

Представените тоалети са от последната колекция „LIMITED EDITION 2013 BY SOFIA BORISOVA“. Фотосесията е заснета в професионалното студио на Ивайло Станев, коафьор е Борислав Сапунджиев, който работи в Милано за Fashion Week, а гримьор  Цецо Андреев.

Вече стартира и международно интернет гласуване за Мисис Вселена 2013. Можете да подкрепите българската ни участничка -  Йордана Димитрова,  като кликнете под снимката й в официалния сайт:  http://www.noscara.com/mrsuniverse/contest/2013/

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !