Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Спонсорът на Пенка - импотентен

отпечатай новината

22.07.2013 17:30 | Видян 2106 пъти

Спонсорът на Пенка - импотентен

Циганката Пенка, която драпа за "Мис България", много се хвали с тайнствения си спонсор, но пази в тайна, че 58-годишният чичко, който я издържа, всъщност е импотентен. Човекът от години бил абсолютно безсилен в леглото и за да го скрие, решил да си намери младо гадже, с което да се перчи в квартала,пише Всеки ден.

Хитрата ромка остави всички в шоуто да си мислят, че има връзка с богат и важен бизнесмен. По информация на вестник Всеки ден обаче нейният човек далеч не е толкова голяма клечка, за каквато държанката му го представя. Той е най-обикновен квартален велможа, който развива малък собствен бизнес. Човекът разполага с добри доходи, но в никакъв случай не може да се нарече богат.

Сексуалните проблеми, които имал, смачквали самочувствието му. За да ги прикрие, той решил, че има нужда от млада жена, с която да се показва пред хората. Пенка се съгласила да играе ролята на любовница, да се разхожда заедно с него в квартала и да се натиска с чичкото пред приятелите му. Често дори разказвала измислени истории за сексуалните им преживявания. Така всички мислели, че човекът е истински лъв в леглото. За да поддържа славата му, той плащал на циганката доста добре и ѝ осигурявал покрив над главата, тъй като семейството ѝ я е изоставило още когато била много малка.

Истината обаче е, че Пенка никога не е правила секс със своя спонсор. Тя спяла в стаята на сина му, който отдавна се бил изнесъл от дома на баща си. 19-годишната кандидатка за Мис почти не влизала в спалнята му, освен когато трябвало да я изчисти и подреди. В дома на благодетеля си била по-скоро икономка и прислужница, отколкото истинска любовница.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !