Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Разрешиха силикона на "Мис Вселена"

отпечатай новината

28.07.2013 09:00 | Видян 1759 пъти

Разрешиха силикона на

Организаторите на конкурса "Мис Вселена" заявиха на пресконференция в Москва, където ще се проведе надпреварата на 9 ноември, че тази година е разрешено претендентките да имат и силиконови имплантанти, ако те са с "примичен размер", пише Блиц.

Въпреки че од началото на конкурса има още време, класиралите се за финалния тур вече се подготвят за участие, стана ясно още от думите на президента на организацията "Мис Вселена" Пола Шугард.

Според изискванията, първото условие, на окето момичетата трябва да отговарят е да бъдат абсолютно здрави и да се намират в добра физическа форма. Според Шугард, нейното лично мнение е категорично против различни пластични намеси в тялото на жената, но ако сред кандидатките има такива със силиконови имплантанти, те ще бъдат допуснати до конкурса.

Според основателят на конкурса Доналд Тръмп наличието на силикон в нормални граници ще направи телата на красивите момичета още по-привлекателни и затова няма нищо страшно, ако бъдещата "Мис Вселена" е коригирала някои свои телесни недостатъци.

Снимка: Блиц

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !