Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Нина Добрев разочарова с кичозни дрехи

отпечатай новината

24.07.2013 16:20 | Видян 2748 пъти

Нина Добрев разочарова с кичозни дрехи

Нина Добрев успя да разочарова с кичозни дрехи! За първи път се случва родните фенове да обсъждат звездата и да ѝ намират такива кусури, пише Kliuki.net.

Тя винаги е елегантна и много стилна, на което могат да завидят доста от нашите знаменитости. Сега обаче съчетанието на това марково облекло ѝ изигра лоша шега, коментират Нина Добрев във форумите. Красавицата, която много държи на корените си, явно подразни някои от българите със своя изненадващ вкус.

Дали досега за нея се е грижил някой специалист и по тази причина е нямала издънки, не може да се каже със сигурност, защото Нина Добрев е особено потайна. Въпреки това, тя отново е лъчезарна и с невероятно излъчване – ето защо е любимка на хиляди по света.

У нас тя е повод за гордост, а това, че държи на произхода си, я прави още по-достойна за обожанието на почитателите в България. И все пак винаги се намират критично настроени потребители. Блузата и панталонките, с които Нина Добрев се появи преди дни, потресоха околните. "Цветовете не пасват, а райета и цвета е направо забранено като комбинация!", смятат запознати с модните правила.

Снимка: Kliuki.net

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !