Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Алисия с джуки като на Отварачката, Ники ги платил

отпечатай новината

31.07.2013 17:45 | Видян 4229 пъти | Гласували 1

Алисия с джуки като на Отварачката, Ники ги платил

Алисия се появи със сочни силиконови устни на последното си участие. С тях тя надмина рекорда на колежката си Мария за плътни джуки. Феновете на гаджето на Ники Михайлов напълно одобриха новата й визия, но имаше и такива, които подметнаха, че за малко да я объркат с миньончето, пише Всеки ден.

"Алисия уж беше против силикона на лицето и се кълнеше, че плътните ѝ устни са напълно естествени и си ги харесва, а сега ги е напълнила повече и от Мария. Явно е видяла, че онази с джуки забърса голям милионер и сега и тя се е наблъскала", коментират колежки на певицата.

Според нейни близки обаче идеята за огромното количество материал в устните ѝ не е нейна, а на Ники Михайлов. Вратарят на "Твенте" лично платил за процедурата и бил категоричен, че така певицата е в пъти по-неотразима, пише Lifestyle.bg.

Двамата продължават връзката си, която подновиха преди две седмици след кратка, но скандална раздяла и най-вероятно това е опит на футболиста да се реваншира на певицата заради преживените притеснения.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !