Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Скандалната Звезделина се покри

отпечатай новината

08.08.2013 13:15 | Видян 2069 пъти

Скандалната Звезделина се покри

Скандалната Звезделина Иванова се покри след отпадането си от „Мис България". Варненката, за чиито креватни изпълнения се носят легенди, не иска да се вижда с никого и е потънала вдън земя. С нея връзка няма никой освен най-близките членове на семейството й, пише vsekiden.

Звезделина уж твърдяла, че е много изморена, в шок от престоя си в шоуто и затова не искала да се показва никъде. Тя отказала дори предварително уговореното интервю в сутрешния блок на ТВ7, където по договор би трябвало да се явяват всички отпаднали претендентки за мис.

За нахаканата скандалджийка обаче правила не съществуват, освен тези, които сама си е създала. Затова се фръцнала на продуцентите и заявила, че няма да се появява нито по телевизията, нито по вестниците. Уж имала лични ангажименти, които й пречели да се показва в публичното пространство. След като ги изпълнела, пък й трябвало време да се настрои и чак тогава можела да помисли за нови публични изяви.

Според информация на „Всеки ден" Звезделина горчиво съжалява, че се е явила на конкурса „Мис България", тъй като с това е дала пореден повод за клюки по свой адрес. За нея от години се говори, че е проститутка, но тъй като отдавна не живее в България, се надявала печалната й слава да е отшумяла. Сега обаче се уверила, че нищо не е забравено, и се зарекла, че повече никога няма да се покаже по телевизията. Дали и занапред ще се придържа към това решение? Само времето ще покаже.

Снимка: vsekiden

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !