Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Бекъм: Боря се със синовете си за дистанционното

отпечатай новината

15.08.2013 16:00 | Видян 1637 пъти

Бекъм: Боря се със синовете си за дистанционното

Виктория Бекъм наскоро сподели, че е съвсем нормална жена, която у дома се занимава с обичайните за повечето дами задължения. Сякаш, за да затвърди колко обикновено семейство са с нея, съпругът ѝ Дейвид сподели пред сп. Heat, че и той има своите битови "драми", особено когато се касае за телевизора, пише tialoto.bg.

Пенсиониралият се футболист разкри, че държи да контролира дистанционното и дори понякога се бори със синовете си – Бруклин (14), Ромео (10) и Крус (8), но накрая излиза победител.
 
"Аз контролирам дистанционното, докато някое от момчетата не влезе в стаята. Тогава нещата се променят, но накрая те знаят, че тати контролира положението. Децата гледат някакви детски шоупрограми, докато аз и Виктория сме фенове на "Модерно семейство" и "Офисът", призна Дейвид. Спортистът не забравя и футбола и сподели, че не пропуска да проследи важни мачове. Освен това той е страшно щастлив, че вече е в родна Англия.
 
"Обичам обикновените неща като да посетя баба си и дядо си или родителите си. Не можех да го правя, когато бях далече от Лондон, а заминах, когато бях само на 15 години. Така че сега се наслаждавам на тези моменти", каза още Бекъм.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !