Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Алисия на кръстопът между двама бивши

отпечатай новината

18.08.2013 09:08 | Видян 4654 пъти

Алисия на кръстопът между двама бивши

Фолк фурията Алисия се оказа от няколко стола на земята. След като прекрати връзката си с вратаря на националния отбор Николай Михайлов, тя се захласна по младия телевизионен продуцент и брат на Вили Сечкова - Стефан. Двамата имаха кратка морска авантюра, но желанието на певицата да впримчи в мрежите си агнешко удари на камък,пише Блиц.

Продуцентът на "Мис България 2013" Стефан Сечков избра да завърти чуждоземна любов. Въпреки че крие новата си връзка и я поддържа от километри, БЛИЦ разконспирира новата му изгора. 

Сечков е сменил Алисия с румънската секс бомба Бианка Драгушану, бивше гадже на футболиста Адриан Муту. Сега двамата се виждат тайно в луксозния хотел на брега на морето "Трейшън Клифс Голф Ризорт" близо до румънската ни граница. 

Така са си спечелили усамотение и идеално място за тайни срещи, защото Стефан е близък приятел със собствениците на хотела и те му пазят по един луксозен апартамент всеки уикенд. Явно Сечков си е взел поука от медийния интерес към авантьората му с Алисия и сега се опитва да пази личния си живот и връзката с Бианка в пълна тайна с цената на всичко. 

Алисия обаче продължава с опитите да се подсигури с мъж до себе си. Нейните набези са не само към Стефан Сечков, който бомбардира с есемеси, но и към бившия й мъж и баща на сина й – Валери Божинов. 

Пеивцата се опитва да замести Николета в семейното ложе на футболиста, след като стана ясно че Ни Ло кръшка на Валери със самия Ники Михайлов.За момента обаче Алисия от няколко стола е на земята и няма мъж до себе си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !