Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Как празнува Мадона рождения си ден

отпечатай новината

19.08.2013 11:15 | Видян 2003 пъти

Как празнува Мадона рождения си ден

На рождения си ден поппевицата Мадона се повози на яхта, игра пейнтбол и опита кулинарни деликатеси на Лазурния бряг.

Американската певица Мадона, родена на 16 август, отбеляза 55-ата си годишнина на Лазурния бряг, предаде ИТАР-ТАСС. В "града на милионерите" Вилфранш сюр мер попдивата е наела за себе си, децата си, за многобройни приятели и за любимия си - танцьора Брахим Зайбат - вила "Шифаноа" с парцел с площ към 3000 кв м. Имотът с два басейна струва не по-малко от 60 млн. евро.

Вилфранш, намиращ се само на няколко километра от Ница, е много популярен сред звездите на световния шоубизнес. Там е пребивавал фронтменът на "Роулинг стоунс" Мик Джагър, обичат да се разхождат певицата Тина Търнър и изпълнителят на ролята на "агент 007" Роджър Мур.

Фотографи са заснели Мадона да се пече на палубата на яхта под наем, да кара с децата джет и велосипед. Певицата, която е във Вилфранш от 5 август, неизменно бяга сутрин и не пропуска възможност да се разходи по магазините. По време на почивката си Мадона посети фестивала на класическата музика в град Мантон, пиротехническия фестивал в Кан и поигра на пейнтбол с приятели на яхтата.

Попзвездата отдаде дължимото и на френската кухня. В прочутия ресторант "Птит мезон" в Ница Мадона се спря на един от деликатесите на заведението - понички с цвят от тиква. Ресторантът е много хвален от режисьора Уди Алън, обичат да го посещават и бившият френски президент Никола Саркози със съпругата си. Тази вече във вила "Шифаноа" са организирани грандиозни фойерверки. На крайбрежието това е забранено, но за Мадона изключение направи лично кметът на Вилфранш.

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !