Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Командоси убили принцеса Даяна

отпечатай новината

19.08.2013 12:00 | Видян 2444 пъти | Гласували 1

Командоси убили принцеса Даяна

След 16 години се появиха нови следи около смъртта на принцеса Даяна. Sunday People излезе със сензационен материал, в който се твърди, че британската армия стои зад трагичния край на Английската роза, нейния приятел и шофьорът им, пише inews.bg.

Изданието се позовава на писмо от 7 страници, написани от свекъра и свекървата на английски снайперист. В него те твърдят, че зет им е споделил на жената си, че зад смъртта на Даяна стои отряд от командоси от специалните въздушни сили на Обединеното кралство.

Първоначално писмото е изпратено до армейските власти, а след това до полицията в Лондон. От службите на реда обаче отричат да има ново разследване за смъртта на принцесата, както и че военните стоят зад трагичния й край.

Пред CNN министърът на отбраната заяви, че армията е наясно с тези обвинения още от 2011 г. Тогава анонимният войник, който твърди, че лейди Ди е убита, е бил свидетел по делото на свой бивш съквартирант, който застанал пред военен съд за притежание на оръжие.

Даяна, която сега трябваше да бъде гора баба на престолонаследника, почина с любовника си Доди им през август 1997 г., когато колата им Mercedes-Benz се удари в колона в тунел в Париж. Според разследващите тогава шофьорът на двойката е карал пиян и това е причината за трагичния им край.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !